AdvertorialeDiverseMedical

Blefaroplastie – ce este și ce avantaje oferă

Cu ajutorul acestei intervenții se elimină excesul de piele din zona ochilor

Atunci când vorbim despre blefaroplastie ne referim la o procedură de estetică medicală de corecție a pleoapelor căzute, prin îndepărtarea excesului de piele, mușchi și grăsime.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă pielea nu mai are aceleași proprietăți, iar cea de la nivelul ochilor începe să își piardă din elasticitate. Astfel, mușchiul care susține pleoapa slăbește, iar excesul de grăsime se poate aduna deasupra și sub pleoapă determinând căderea acesteia și formarea de pungi inestetice sub ochi.

Atunci când apare acest efect, fața pare îmbătrânită și obosită în permanență. Mai mult, pielea lăsată din jurul ochilor poate afecta și vederea laterală și reducerea câmpului vizual.

Ce este procedura de blefaroplastie

Blefaroplastia este o procedură de estetică facială, denumită și operație de lifting al pleoapelor. Cu ajutorul acestei intervenții se elimină excesul de piele din zona ochilor, pentru a-ți oferi un aspect reîntinerit.

Cu toții ne dorim un aspect mereu tânăr, iar ochii reprezintă  un element definitoriu al frumuseții. Cu ajutorul unei proceduri de blefaroplastie poți avea mai multă încredere în tine și poți simți că radiezi.

Ce este procedura de blefaroplastie nechirurgicală

Dacă până acum ai auzit despre blefaroplastie ca intervenție chirurgicală, află că aceasta poate fi și de tip nechirurgical. Dezvoltarea medicinii estetice a permis elaborarea unor dispozitive medicale care să readucă tinerețea pielii din jurul ochilor, fără intervenției chirurgicale.

Procedura de blefaroplastie nechirurgicală este efectuată cu ajutorul tehnologiei Plasma Pen. Este o procedură minim invazivă, nedureroasă, la care se folosește anestezia locală. Procedura este una mult mai ușoară și durează aproximativ 30 de minute.

Cum se realizează procedura de blefaroplastie nechirurgicală

Dacă până acum din teama de operație chirurgicală nu ai apelat la blefaroplastie trebuie să știi că totul e mai simplu acum. Procedura de blefaroplastie nechirurgicală se realizează foarte simplu, fără dureri sau timp mare de recuperare.

Folosind o tehnologie de ultimă oră, dispozitivul care realizează blefaroplastia nechirurgicală produce scântei de micro plasmă și furnizează energie printr-un vârf special conceput. Acestea au rolul de a crea micro-perforații care contribuie la contracția pielii. Astfel, se obține o piele mai strânsă, mai fină și un aspect complet luminos în jurul ochilor.

Indicații blefaroplastiei nechirurgicale

Blefaroplastia nechirurgicală are rezultate excelente și ajută la obținerea efectului de lifting și întinerire în zona ochilor. Astfel, această procedură de estetică facială este indicată pentru a trata următoarele probleme:

  • Lifting și eliminare exces de piele din zona pleoapelor superioare și inferioare
  • Tratarea ridurilor fine și de expresie – având un efect asemănător injectărilor cu toxină botulinică
  • Tratarea pungilor de sub ochi
  • Liftingiul sprâncenelor

Alege o clinică estetică din București la standarde internaționale

Atunci când îți dorești să realizezi o procedură de blefaroplastie nechirurgicală apelează întotdeauna la o clinică de estetică medicală specializată. ALOR este o clinică din Pipera care realizează proceduri de estetică medicală conform standardelor internaționale.

Aparatura premium și personalul foarte bine calificat sunt garanții ale unor proceduri de calitate, cu rezultate spectaculoase. Clienții care ne trec pragul ne dau încredere că realizăm servicii la cel mai înalt nivel, iar satisfacția clienților primează.

Specialiștii noștri împreună cu aparatura de ultimă generație, condițiile de siguranță și igienă oprime, atmosfera relaxantă îndeamnă la vizite repetate în clinica ALOR. Te invităm și pe tine să îți faci o programare pentru a te bucura de servicii premium și pentru a-ți reda tinerețea tenului cu procedura de blefaroplastie nechirurgicală.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *