AdvertorialeDiverse

Sisteme iluminat led pentru o casă primitoare

Cel mai important principiu care stă la baza utilizării de corpuri de iluminat cu lumini led este durabilitatea.

Klusled îți pune la dispoziție sisteme iluminat led cu ajutorul cărora să creezi o atmosferă primitoare în propria locuință. Atunci când alegi stilul interiorului casei te gândești la funcționalitate, la sustenabilitate dar și la atmosfera confortabilă pe care o poți realiza cu ajutorul luminii potrivite.

De ce să alegi sisteme iluminat led?

Cel mai important principiu care stă la baza utilizării de corpuri de iluminat cu lumini led este durabilitatea. Dar mai sunt câteva aspecte importante care fac din aceasta investiție una justificată.

  1. Eficiența sistemelor led

Atunci când alegi lumini led, te bucuri de o durată de viață între 10 și 15 ani. Consumul de energie electrică al acestui tip de lumini este de 4 ori mai mic, comparativ cu sistemele clasice de iluminat. Acest aspect îți permite să economisești bani, la fiecare factură pentru energia electrică.

  1. Design modern

Dacă alegi sisteme profesionale led, vei pune un accent important pe design-ul interior al locuinței. Optează pentru corpuri de iluminat cu lumină caldă pentru a pune un accent deosebit pe stilul clasic al casei. Dacă ai adoptat un stil modern, cu siguranță corpurile de iluminat led cu lumină rece vor accentua foarte bine detaliile.

  1. Atunci când alegi sisteme iluminat led te bucuri de libertate infinită

Sistemele de iluminat led pot fi incluse în orice amenajare, oferindu-ți astfel libertate maximă de exprimare. Decorul poate fi realizat prin schimbarea culorii, dar și a intensității acesteia. Astfel vei putea crea atât un spațiu relaxant, cât și unul care să amplifice concentrarea. Lumina transmisă de aceste sisteme iluminat led este benefică ochiului și redau o stare de bine.

Cum alegem sisteme iluminat potrivite fiecărei încăperi?

În funcție de spațiul care urmează a fi iluminat, putem alege lumină globală-distribuită uniform, lumină direcționată sau lumină de decor.

Pentru dormitor, spre exemplu, specialiștii Klusled recomandă sisteme iluminat led distribuite uniform care să ofere încăperii o atmosferă intimă. În completarea acestora poți utiliza corpuri de iluminat amplasate în apropierea patului pe care să le utilizezi atunci când simți nevoia de mai multă lumină.

Zona scărilor necesită un sistem de iluminare cât mai clar, pentru a amplifica design-ul acestora dar și pentru un plus de siguranță. Îți recomandăm utilizarea de bandă led care să ilumineze fiecare treaptă, pentru mai multă claritate. Pentru a realiza un design atractiv în această zonă, poți utiliza lumini led aplicate pe peretele lateral al scărilor.

La Klus Design România suntem pasionați de sisteme iluminat profesional, care să vină în întâmpinarea clienților noștri cu nenumărate avantaje. Suntem dedicați proiectelor bine puse la punct, iar acest aspect se poate vedea chiar și în testimonialele primite de la clienții noștri.

Andrei, clientul nostru antreprenor, apreciază profesionalismul cu care am realizat pentru el un spațiu de lucru care să îi fie inspirație. Astfel am reușit să realizăm pentru el un birou unic, inovator și rafinat, ajutându-ne de sisteme iluminat led.

O echipă dedicată proiectelor realizate cu responsabilitate te așteaptă cu idei de nota 10 și sisteme iluminat led sustenabile. Intră în contact cu Klus Design România și vei primi o ofertă personalizată nevoilor tale.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Poate vă interesează și:
Close