Termeni și Condiții

Bine ați venit pe website-ul jcmm.ro! Accesând și utilizând acest website, sunteți de acord să respectați și să vă supuneți următoarelor Termeni și Condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de a utiliza website-ul. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Proprietatea intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv, dar fără a se limita la, conținutul textual, grafic, imagistic, video și audio de pe acest website, sunt protejate de legile dreptului de autor și ale proprietății intelectuale.

Este interzisă copierea, distribuirea, reproducerea sau utilizarea neautorizată a conținutului fără acordul scris al proprietarului. Orice încălcare a acestor drepturi poate duce la acțiuni legale în conformitate cu legislația în vigoare.

Utilizarea website-ului

Website-ul jcmm.ro este destinat utilizării personale și non-comerciale. În timp ce ne străduim să oferim informații precise și actualizate, nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele erori sau omisiuni în conținutul furnizat pe acest website. Utilizarea conținutului se face pe propriul risc.

Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere sau daună cauzată direct sau indirect de utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza acest website. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe website-ul temporar sau permanent, fără notificare prealabilă.

Legături către alte website-uri

Website-ul jcmm.ro poate conține legături către alte website-uri care nu sunt sub controlul nostru. Aceste legături sunt oferite în scop informativ și nu implică o aprobare sau susținere din partea noastră asupra conținutului acestor website-uri. Nu suntem responsabili pentru conținutul, practicile de confidențialitate sau termenii și condițiile acestor website-uri terțe. Utilizarea lor se face pe propriul dvs. risc.

Protecția datelor personale

Pentru informații detaliate privind colectarea, utilizarea și protecția datelor personale, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate disponibilă pe website-ul jcmm.ro. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării website-ului după efectuarea modificărilor, sunteți de acord să respectați versiunea actualizată a Termenilor și Condițiilor.

Legea aplicabilă și jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice litigiu care rezultă din acești Termeni și Condiții sau din utilizarea website-ului va fi soluționat de către instanțele competente din România.

Vă mulțumim pentru vizita pe website-ul jcmm.ro și pentru respectarea Termenilor și Condițiilor noastre. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin pagina de contact disponibilă pe website.